Yakup Cil este noul presedinte al Credit Europe Bank

Data publicarii: 17-09-2013 | Finante-Banci

Adunarea Generala a Actionarilor Credit Europe Bank Romania a aprobat nominalizarea lui Yakup Cil pentru functia de presedinte al bancii si presedinte al Consiliului de Administratie. Cil a ocupat anterior pozitia de vicepresedinte al bancii.

Schimbarile in structura organizatorica aprobate de catre Adunarea Generala a Actionarilor vor fi trimise pentru aprobare catre Banca Nationala a Romaniei. Yakup Cil face parte din conducerea executiva din 2011 cand a fost numit Director al Diviziei Corporate, fiind ulterior confirmat ca vicepresedinte al bancii. Inainte de a se alatura Credit Europe Bank Romania, Cil a ocupat timp de cinci ani functia de director si apoi vicepresedinte asociat al Diviziei Corporate in cadrul Credit Europe Bank Rusia. In cadrul CEB Rusia a jucat un rol important in dezvoltarea operatiunilor bancare corporate si a centrelor regionale ale bancii.  


Yakup Cil a absolvit Facultatea de Economie si Stiinte Administrative in cadrul Universitatii Tehnice din Ankara si il inlocuieste pe Omer Tetik, care a plecat din banca la inceputul verii pentru a deveni presedinte al Bancii Transilvania.
Ultimele stiri pe BankNews.ro: