Credit imobiliar All Inclusive de la Finansbank

Data publicarii: 30-05-2006
Creditul Imobiliar All Inclusive va fi lansat de catre FINANSBANK in cursul lunii iunie 2006, se arata intr-un comunicat de presa al bancii. Acest credit ofera solutii optime nevoilor de achizitie, dar si de investitie, pentru persoanele fizice de cetatenie romana si straina. Creditul Imobiliar All Inclusive este destinat finantarii oricarui tip de achizitie (teren, constructie, apartament), precum si pentru acoperirea tuturor cheltuielilor realizate cu achizitia, contractarea creditului, mobilarea si utilarea imobilului, etc.

FINANSBANK ofera o dobanda fixa de 7.9% pentru primii doi ani de creditare. Perioada de rambursare este de pana la 25 ani iar valoarea creditului de pana la 1.250.000 RON pentru realizarea achizitiei si acoperirea costurilor mentionate.

FINANSBANK ofera posibilitatea de alegere clientilor sai prin acceptarea ca si garantie, a unei ipoteci pe imobilul achizitionat sau pe orice alt imobil detinut sau nu, in proprietatea clientului.

Creditul Imobiliar All Inclusive este flexibil si adaptabil nevoilor financiare ale clientilor prin acceptarea unei liste extinse de venituri eligibile.

FINANSBANK ofera independenta clientilor sai de a realiza plati anticipate cu comision 0%, dupa primii cinci ani de creditare.

Conditiile avantajoase de acordare ale Creditului Imobiliar All Inclusive faciliteaza accesul clientilor FINANSBANK la realizarea investitiilor dorite.

Redactia BankNews.ro