Frost Flowers, o noua expozitie prezentata de UniCredit Tiriac Bank

Data publicarii: 20-09-2013 | Finante-Banci

UniCredit Tiriac Bank prezinta expozitia Frost Flowers, a treia dintr-o serie de expozitii-concept gazduite de banca si care aduc in fata publicului de arta contemporana lucrari valoroase din ampla colectie internationala a grupului UniCredit.

Deschisa in perioada 18 septembrie 2013 - 31 ianuarie 2014, de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00-20:00, Frost Flowers vine dupa alte doua expozitii tematice amplasate in acelasi spatiu, in lobby-ul sediului central al UniCredit Tiriac Bank din Bulevardul Expozitiei 1F, Bucuresti: Flight Tracking (7 martie-21 august 2013) si Spatial Poetry (care a putut fi vizitata in intervalul 15 septembrie 2012-31 ianuarie 2013).

"Expozitia invita privitorul la o reflectie proprie. Pornind de la forma imaginara a unei flori de gheata, privitorului i se dezvaluie un dublu discurs formal: cel din lucrarile alese, dar si cel din extrasele cu exercitiile formale rezultate prin calcule matematice din cartea Tilings and patterns, de Branko Grunbaum si G. C. Shephard, cercetatori la University of Washington din SUA si University of East Anglia din UK.", a explicat Adrian Dan, curatorul expozitiei.

Artistii care semneaza lucrarile prezentate in cadrul noii expozitii sunt Armin Linke, Christine Streuli si Alexander Wolff.

"Pentru noi este o mare bucurie faptul ca putem impartasi cu publicul larg din Romania aceste opere, apartinand unor artisti foarte apreciati si reprezentativi in arta contemporana. Lucrarile de arta pe care le aducem in exclusivitate publicului roman reprezinta inca un mod prin care noi dorim sa ne implicam activ in viata si dezvoltarea comunitatilor in care ne desfasuram activitatea", a spus Anca Nuta, director Identitate & Comunicare in cadrul UniCredit Tiriac Bank.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: