Volksbank relanseaza pachetele de cont curent

Data publicarii: 23-09-2013 | Finante-Banci

Volksbank extinde facilitatile oferite in cadrul pachetelor de cont curent pentru Persoanele Fizice. Incepand din 23 Septembrie, Volksbank va oferi trei pachete noi de conturi curente: Contul Start, Contul Complet si Contul Premium, care ofera acces gratuit la o serie de servicii cu valoare adaugata.

Volksbank este prima banca din Romania care include in mod gratuit, in serviciile atasate contului curent si asigurari oferite printr-un parteneriat cu Allianz: asigurari pentru cheltuieli neprevazute cu locuinta, pentru asistenta medicala in caz de accident, pentru cheltuielile generate de intreruperea calatoriilor. Volksbank percepe un singur comision lunar de administrare, de 4, 8, respectiv 20 Lei, in functie de tipul de pachet ales, pentru toate serviciile incluse in pachet. 

”In ultimii ani, am invatat multe despre nevoile si asteptarile clientilor in ceea ce priveste serviciile bancare. Vrem ca Volksbank sa se diferentieze de restul bancilor de pe piata, atat prin costuri competitive, cat si prin serviciile oferite. De aceea, lansam Contul Start, Contul Complet si Contul Premium, care ofera acces la o gama variata de servicii, raspunzand astfel nevoilor diferite ale clientilor”, declara Marius Istrati, Sef Departament Dezvoltare Produse Persoane Fizice in cadrul Volksbank Romania.

Toate pachetele de cont curent oferite de Volksbank includ un cont curent, un card de debit si acces la Internet Banking. In cazul pachetelor superioare, se adauga servicii suplimentare - cont in valuta, card multivaluta, asigurari, plati gratuite, Info SMS. O alta facilitate, inclusa in noile pachete de cont curent, este posibilitatea de a utiliza, in decursul unei luni, pana la 300 de lei din descoperitul de cont aprobat, fara a datora dobanda. 


Tag-uri:
Ultimele stiri pe BankNews.ro: