DIICOT i-a pus averea lui Adriean Videanu sub sechestru

Data publicarii: 30-09-2013 | Politica

Adriean Videanu a fost chemat luni la DIICOT, unde procurorii i-au adus la cunostinta ca au pus sechestru pe bunurile acestuia, in dosarul in care este acuzat de complot si subminarea economiei nationale.

”Prin Ordonantele din datele de 24 si 26 septembrie 2013, s-a dispus instituirea sechestrului asigurator, pana la concurenta sumei de 277.000.000 lei, asupra urmatoarelor bunuri imobile apartinand invinuitului Videanu Adriean:

  • - un imobil situat in localitatea Snagov, judet Ilfov,
  • - 3 apartamente situate in municipiul Bucuresti,
  • - un apartament situat in localitatea Mamaia, judet Constanta.

In cauza s-a mai dispus indisponibilizarea prin poprire a tuturor sumelor detinute in conturile deschise la 2 unitati bancare pe numele invinuitului precum si a sumelor datorate acestuia cu titlul de dividende de catre 2 societati comerciale.

De asemenea, s-a dispus indisponibilizarea prin instituirea sechestrului a unui numar de 66.906 actiuni detinute de catre inv. Videanu Adriean la trei societati comerciale”, se arata intr-un comunicat al DIICOT

Averea lui Adriean Videanu este pusa sub sechestru.

Este vorba despre o vila, un apartament, mai multe conturi si actiuni.

Adriean Videanu a declarat ca va veni ori de cate ori este chemat de anchetatori. El mai spune ca toata averea pe care o are este facuta publica in declaratia de avere.

Fostul ministru al Economiei, Adrian Videanu este audiat, luni, la DIICOT. El este citat de procurori in dosarul in care este acuzat de subminarea economiei nationale si de complot.

Videanu a sustinut ca este nevinovat. el a venit cu mai multe documente din care, sustine el, va reiesi ca este nevinovat.

Sursa: Romania Libera

Ultimele stiri pe BankNews.ro: