OTP Bank doneaza peste 2.000 de carti elevilor din mediul rural

Data publicarii: 01-10-2013 | Finante-Banci

  • OTP Bank Romania doteaza cu carti o scoala din judetul Bihor
  • Mai mult de 103.000 de carti au fost donate in cei 3 ani de campanie "Dreptul de a Citi”, catre peste 31.000 de copii din 165 de scoli rurale defavorizate

OTP Bank Romȃnia ajunge, prin intermediul campaniei nationale de responsabilitate sociala "Dreptul de a Citi”, in alta scoala din mediul rural, cu peste 2.000 de carti pentru biblioteca, menite sa faciliteze accesul la lectura elevilor din clasele primare si gimnaziale.

OTP Bank sustine o cauza cu un impact major asupra dezvoltarii oricarui copil: accesul la lectura. In cei peste trei ani de campanie, OTP Bank a donat  mai mult de 103.000 de carti catre 165 de scoli rurale, redand, astfel, bucuria de a citi unui numar mai mare de 31.000 de copii. Initiativa OTP Bank Romania se desfasoara in parteneriat cu Ministerului Educatiei Nationale. 

"Credem cu tarie ca fiecare dintre noi poate contribui la schimbarea in mai bine a societatii. Ne-am dedicat unei cauze care va avea rezultate pe termen lung - facilitarea accesului la lectura. Cei mai multi dintre noi au preluat din carti valorile care ii ghideaza astazi, de aceea constientizam cat de important este sa citim. Dar, din pacate, pentru un numar mare de copii, cartile sunt un lux pe care nu si-l pot permite. Vrem sa ne indreptam catre acesti copii si sa le redam Dreptul de a Citi, cu ajutorul vostru, al celor care cred in importanta acestei valori”, a declarat  Laszlo Diosi, CEO OTP Bank Romania.

 Prin intermediul campaniei "Dreptul de a Citi”, OTP Bank doneaza direct scolilor defavorizate din mediul rural colectii de carti adresate elevilor din clasele I-VIII. 

OTP Bank Romania, subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar din Europa Centrala si de Est, este un furnizor integrat si auto-finantat de servicii financiare. Cu o abordare definita prin responsabilitate, angajament si profesionalism, OTP Bank Romania intelege nevoile clientilor si contextul actual al pietei si este un partener de incredere in furnizarea de servicii financiare. 

OTP Bank ofera servicii financiare universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de peste 1500 de unitati, ATM-uri si canale electronice.