EximBank - strategie de crestere accelerata a portofoliului de clienti

Data publicarii: 15-10-2013 | Finante-Banci

"Strategia de afaceri a EximBank este gandita astfel incat sa asigure o crestere consistenta a portofoliului de clienti, atat prin dinamizarea activitatii si extinderea retelei teritoriale, cat si prin dezvoltarea parteneriatelor pe care le avem cu celelalte banci comerciale", a afirmat Traian Halalai, presedintele EximBank, cu ocazia unui eveniment la care au participat oameni de afaceri, reprezentanti ai mediului diplomatic, dar si bancheri.

"In conditiile unui mediu economic dificil, EximBank a demonstrat ca poate fi un partener valoros, atat pentru companiile care au cautat resurse financiare pentru activitatea lor, cat si pentru bancile comerciale de pe piata. Iar faptul ca segmentul corporate incepe sa perceapa EximBank ca un finantator viabil, nu numai ca un girant pentru creditele contractate de la alte banci comerciale, este vizibil si prin prisma rezultatelor noastre: inregistram o dinamizare a activitatii comerciale si ne mentinem in indicatorii financiari planificati, inregistrand profit”, a adaugat oficialul bancii. 

El a punctat ca EximBank isi reconfirma  deschiderea spre dezvoltarea relatiilor economice bilaterale  si acest lucru il poate face doar impreuna cu reprezentantii corpului diplomatic. "Am reinceput o campanie de promovare a misiunii si rolului EximBank, atat in randul reprezentantelor diplomatice ale Romaniei in strainatate, dar si la nivelul ambasadelor care deruleaza misiuni pe teritoriul Romaniei”, a incheiat Halalai.   

Integral in ECONOMICA.net