Cosmin Baiu, noul director comercial al BRD Sogelease

Data publicarii: 16-10-2013 | Finante-Banci

Incepand cu 1 octombrie 2013, Cosmin Baiu ocupa functia de functia de director comercial al BRD Sogelease. 

Cu o experienta de peste 12 ani in industria serviciilor financiare & banking si lucrand in cadrul grupului BRD din anul 2005, Cosmin Baiu a gestionat de-a lungul parcursului sau  profesional diferite activitati comerciale, precum: leasing financiar, coordonare credite la nivel regional, coordonare activitati comerciale pentru IMM-uri si Mari Clienti ai Retelei BRD.

"Principalele obiective asumate sunt cresterea cotei de piata a companiei si dezvoltarea activitatii ei in stransa legatura cu strategia grupului. Vom continua sa furnizam solutii de finantare personalizate si servicii de calitate pentru a ne sprijini clientii sa-si continue activitatea cat mai eficient. Pentru realizarea acestor obiective am in vedere optimizarea fluxurilor operationale si ma bazez pe sprijinul intregii echipe”, a declarat Cosmin Baiu, Director Comercial al BRD Sogelease.

BRD Sogelease IFN S.A, filiala de leasing financiar a BRD - Groupe Societe Generale si ocupanta locului 2 in topul companiilor de leasing afiliate sistemului bancar din Romania in 2012, detine un portofoliu echilibrat pe toate sectoarele economiei romanesti: 40,6% in finantarea de echipamente (industriale, constructii, agricultura, medicale, IT), 58,4% in industria transporturilor si 1% in sectorul imobiliar. Compania a inregistrat la sfarsitul anului 2012 un rezultat financiar pozitiv de 9,7 milioane lei.