Banca Transilvania se extinde in Italia

Data publicarii: 16-10-2013 | Finante-Banci

Banca Transilvania va deschide o sucursala in Roma, in luna noiembrie a.c., formalitatile necesare fiind in curs de finalizare. 

Decizia extinderii Bancii Transilvania in Italia are la baza numarul mare de romani din Roma: aproximativ 200.000, respectiv circa 10.000 de companii ale reprezentantilor comunitatii romanesti din zona. 

Clientii BT Italia - persoane fizice si companii - vor avea la dispozitie intreaga oferta a bancii: depozite, credite, BT24 Internet Banking si Mobile Banking, carduri, serviciul SMS Alert, posibilitatea achitarii facturilor pentru furnizorii din Romania, transferuri de bani Western Union etc. Pe langa cele mentionate, viitorii clienti vor beneficia inclusiv de pachete de produse dedicate. Programul va fi de luni pana sambata, astfel: luni-vineri, in intervalul 8 - 16.30, iar sambata, de la 8.30 la 11.30.

Tot referitor la prezenta Bancii Transilvania pe piata internationala, BT a luat decizia inchiderii activitatii sale din Cipru incepand cu  1 decembrie a.c., conform strategiei sale de eficientizare a operatiunilor, dar si ca rezultat al contextului economic cipriot, nefavorabil pe termen mediu. 

Despre Banca Transilvania:

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari banci din Romania, in functie de active. Misiunea sa este de a sprijini mediul de afaceri. Activitatea BT este organizata pe patru linii principale de business: persoane fizice, IMM, companii mari, respectiv Divizia pentru Medici. Banca Transilvania are peste 6.000 de angajati, o retea formata din 550 de sedii si aproape 1,68 milioane de clienti activi. BT este prima banca din Romania care a fost cotata la Bursa de Valori Bucuresti, in 1997. Strategia sa este sustinuta de actionari puternici, printre care Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), care detine 15% din capitalul social al bancii.