Cardurile Millennium Bank ofera reduceri in magazinele Domo

Data publicarii: 23-10-2013 | Finante-Banci

Posesorii de carduri Millennium Bank beneficiaza acum de reduceri de 3% pentru cumparaturile achitate cu cardul de debit sau de credit in magazinele Domo. Parteneriatul dintre retailerul de electrocasnice si IT&C si Millennium Bank face parte din Programul Discount lansat de banca si include 21 de magazine situate in Bucuresti, Cluj, Brasov, Iasi, Oradea, Timisoara si Constanta.

Programul Discount ofera clientilor Millennium Bank reduceri de pana la 30% cand platesc cu cardul cumparaturile efectuate la comerciantii parteneri ai bancii. Programul include peste 150 de comercianti cu 400 de unitati in toata tara si acopera domenii variate, cum ar fi casa si gradina, servicii medicale, turism, restaurante si cafenele, centre de sport si de infrumusetare, auto si moto, magazine de fashion etc.

Lista comerciantilor parteneri ai Millennium Bank este disponibila pe site-ul bancii, www.millenniumbank.ro. Parteneriatul cu banca este semnalat si in unitatile partenerilor.

Portofoliul de carduri al Millennium Bank cuprinde carduri Visa si MasterCard, de credit si de debit, cu cip, pentru persoane fizice si persoane juridice.