iPhone 5s si iPhone 5c sunt disponibile in reteaua EuroGsm

Data publicarii: 31-10-2013 | IT&C

EuroGsm, cel mai mare retailer al operatorului de telefonie mobila Orange Romania,  a inceput comercializarea modelelor iPhone 5s si 5c in cadrul retelei nationale de magazine prin oferta Orange, precum si pe site-ul Eurogsm, unde clientii vor putea achizitiona telefoane la pret fara abonament. 

Lansarea in cadrul retelei EuroGsm a noului model de smartphone coincide cu lansarea la nivel national, acesta fiind disponibil si in alte 33 de tari, printre care Austria, Belgia, Cehia, Coreea de Sud, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Italia, Noua Zeelanda, Rusia, sau Thailanda. 

"Am inceput sa comercializam iPhone 5c la sfarsitul lunii septembrie, iar modelul 5s vine in completarea gamei de telefoane Apple. Verificarile pe care le-am efectuat in cautarile Google, pe site si intrebarile venite din partea clientilor pe subiectul iPhone 5s ne fac sa credem ca acest model se va dovedi a fi un succes”, a declarat Cristina Szabo, Marketing Manager EuroGsm. 

Pentru inceput, modelul 5s va fi disponibil in magazinele EuroGsm care au inregistrat cel mai bun trafic si care au dovedit a avea succes in vanzarea modelului iPhone 5. 

Fata de predecesorul sau, modelul iPhone 5s prezinta modificari ce tin de viteza de procesare. Pe langa viteza mai buna, oferita de procesorul A7 de 64 de biti, acesta permite si update-uri de soft si caracteristici speciale care nu au fost disponibile in cazul modelelor anterioare. O functie inedita este reprezentata insa de tehnologia Touch ID de recunoastere a amprentei, ce permite utilizatorilor deblocarea terminalului printr-o simpla atingere.

In ceea ce priveste modelul iPhone 5c, acesta este foarte similar iPhone 5, singura diferenta fiind culoarea carcasei din policarbonat. Culorile disponibile sunt albastru, verde, galben, roz si alb.

In magazinele EuroGsm, pretul modelului iPhone 5c cu 16GB memorie este de 2042,9 lei, iar 5s, cu acelasi spatiu de stocare, poate fi achizitionat la  2488 lei, ambele preturi fiind valabile cu abonamentul Orange Cangur 18 incheiat pe 2 ani.  


Ultimele stiri pe BankNews.ro: