PwC va evalua 205 angajati ASF: urmeaza disponibilizari

Data publicarii: 09-12-2013 | Finante-Banci

PricewaterhouseCoopers Audit va evalua 205 angajati cu functii de conducere din Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), dintr-un total de circa 600 de salariati, proces care va incepe la mijlocul acestei luni si in urma caruia unii vor fi confirmati in posturi, iar altii vor fi disponibilizati

"PricewaterhouseCoopers Audit a fost desemnata castigatoare in data de 4 noiembrie. Pretul ofertei depuse de castigator a fost 316.400 lei, fara TVA. Evaluarea va incepe la mijlocul acestei luni", au declarat pentru Mediafax surse din cadrul institutiei.

Contractul a fost estimat la 540.000 lei, fara TVA, si se va derula pe o perioada de 45 de zile.

Alaturi de PricewaterhouseCoopers Audit, la licitatie s-au mai inscris Ernst&Young, Deloitte Consultanta, Tactic Consulting Unit, BPI Management Consulting Romania si BDO Business Advisory.

De asemenea, KPMG Romania si Hay Group Management Consultants s-au inscris, dar ofertele au fost respinse din cauza nerespectarii legislatiei cu privire la garantia de participare, conform datelor disponibile www.e-licitatie.ro.

Procesul de evaluare va avea ca rezultat fie confirmarea anumitor persoane cu functii de conducere, fie disponibilizarea lor.

Potrivit scrisorii de intentie convenite cu Fondul Monetar International, in termen de doua luni de la finalizarea evaluarii, ASF va elabora un plan de restructurare.

Integral in Wall Street