BRD Groupe Societe Generale finanteaza dezvoltarea proiectului AQUA Carpatica

Data publicarii: 10-12-2013 | Finante-Banci

BRD Groupe Societe Generale a acordat un credit in valoare totala de 14 milioane EUR companiei Carpathian Springs, parte a Valvis Holding. Imprumutul vizeaza atat finantarea activitatii curente, cat si sustinerea unei investitii constand in extinderea capacitatii de productie a apelor minerale.

Proiectul de investitii ce face obiectul creditului reprezinta continuarea planului de dezvoltare a companiei, unul dintre cei mai dinamici jucatori pe piata romaneasca a apelor minerale din punctul de vedere al vanzarilor si cotei de piata.

Proiectul consta in captarea si aductiunea unui nou izvor, extinderea spatiilor de productie si depozitare si achizitia unei linii de imbuteliere de mare capacitate.

Analiza, acordarea si derularea creditului sunt realizate prin intermediul sucursalei BRD Suceava.

"BRD sustine, prin aceasta finantare, dezvoltarea performanta a unei companii romanesti de top pe piata extrem de competitiva a apelor minerale. Suntem pregatiti sa finantam proiectele solide ale companiilor, sustinand astfel dezvoltarea economiei romanesti”, a declarat Adrian Lisandru, Director Comercial Persoane Juridice in cadrul BRD Groupe Societe Generale.

La randul sau, Jean Valvis, Presedinte - Director General al Valvis Holding, a declarat: "AQUA Carpatica a demonstrat in cei doi ani de la lansare potentialul sau de crestere si dezvoltare, propunandu-si sa devina primul brand premium din Romania, destinat si pietelor internationale. Parteneriatul nostru cu BRD demonstreaza increderea reciproca si salutam deschiderea si disponibilitatea BRD pentru proiecte ce aduc plusvaloare economiei romanesti. AQUA Carpatica, impreuna cu BRD, va demonstra ca produsele noastre pot concura marci de renume si pot cuceri preferintele consumatorilor din intreaga lume”.

Infiintata in anul 2000, Carpathian Springs SA a initiat, in anul 2009, proiectul AQUA Carpatica, concretizat in 2011 prin lansarea brandului cu acelasi nume, devenit ulterior un succes comercial major si cel de-al 5-lea jucator pe piata apelor minerale din Romania.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: