Precizari UNIQA Asigurari cu privire la comunicatul ASSAI

Data publicarii: 11-12-2013 | Finante-Banci

Avand in vedere comunicatul de presa transmis astazi, 10.12.2013, de catre Asociatia Societatilor de Service Auto Independente (ASSAI), dorim sa aducem urmatoarele precizari:

UNIQA Asigurari colaboreaza cu o retea de peste 500 de service-uri din toate judetele tarii, in conditii de parteneriat profesional bazat pe clauze contractuale clare. Subliniem faptul ca sumele datorate din punct de vedere legal celor doua unitati reparatoare la care se face referire in respectivul comunicat au fost achitate de catre UNIQA in conformitate cu drepturile cuvenite asiguratilor cu titlu de despagubire.

UNIQA si-a achitat toate obligatiile care decurg din contractele incheiate cu asiguratii cu privire la cele doua service-uri mentionate in comunicatul ASSAI si astfel consideram ca acest demers este nefondat. Acesta distorsionare a situatiei reale nu sprijina nici interesele asiguratilor, nici cele ale societatilor membre ale asociatiei. 

Prin urmare, UNIQA Asigurari isi rezerva dreptul de a intreprinde masurile legale pentru acoperirea prejudiciului cauzat companiei. 

UNIQA Asigurari a platit despagubiri in cuantum de 308 mil RON, in primele noua luni din 2013, fiind unul dintre cei mai mari asiguratori din piata. Peste 500.000 de clienti beneficiaza in prezent de serviciile UNIQA Asigurari.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: