SAFETY BROKER ESTE NOUL SPONSOR AL ECHIPEI U CLUJ

Data publicarii: 19-12-2013 | Diverse

Safety Broker este noul sponsor al echipei de fotbal Universitatea Cluj, acordul fiind parte a unui parteneriat de lunga durata incheiat la inceputul acestei saptamani la Cluj-Napoca.

"Suntem mandri sa ne alaturam celei mai iubite echipe de fotbal din regiune si o vom sprijini sa ajunga pe locul pe care il merita. Sunt convins ca, impreuna, ii vom face din nou pe suporterii Universitatii fericiti!”, a declarat Viorel Vasile, CEO al Safety Broker. "U” Cluj este mult mai mult decat un club sportiv, este un adevarat spirit ce anima Transilvania inca din 1919.

Alaturarea celor 2 branduri vine in completarea strategiei Safety Broker - cel mai mare broker independent cu capital local - de a promova valorile sportului romanesc. "Nu este prima data cand investim in fotbalul romanesc - insa parteneriatul cu "U” Cluj reprezinta o provocare deosebita, una care ne onoreaza si ne obliga in noul an”, completeaza oficialul Safety Broker.

Safety Broker este cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce opereaza in Romania. Compania a intermediat in anul 2012 prime de asigurare de peste 36,3 milioane euro, cu aproximativ 60% mai mult decat la nivelul anului 2011 si estimeaza ca va depasi 50 milioane euro in 2013.