Banca Transilvania s-a extins la Roma

Data publicarii: 06-01-2014 | Finante-Banci

Banca Transilvania a deschis in 3 ianuarie, la Roma, o sucursala, destinata in special romanilor,  persoanelor fizice, cat si companiilor. BT devine astfel singura banca romaneasca din Italia.

Horia Ciorcila, Presedintele Consiliului de Administratie al Bancii Transilvania, declara: "Ne bucuram ca, incepand de astazi, Banca Transilvania este parte a comunitatii italiene. Extinderea in strainatate este o oportunitate de business pentru banca noastra. Relatiile romano-italiene si strategia pe care o avem pentru BT Italia vor contribui, cu siguranta, la cresterea organica a bancii".

Clientii Sucursalei Italia au la dispozitie intreaga oferta a Bancii Transilvania: depozite, credite, BT24 Internet Banking si Mobile Banking, carduri, transferuri de bani, serviciul SMS Alert, Direct Debit, posibilitatea achitarii facturilor pentru furnizorii din Romania etc. 

In plus, pentru primii sai clienti, oferta BT cuprinde, pana la finalul lunii martie a.c., trei pachete de produse gratuite. Adresa unitatii BT este Via Baldo degli Ubaldi nr.184 B, iar programul este de luni pana vineri, intre orele 8.00 si 16.30, iar sambata, intre 8.30 si 11.30. 

Campania Banca Transilvania-Italia are ca headline "Ciao, am ajuns la Roma!”, iar  protagonistul este Zanul BT, personaj folosit de banca atat in reclame, cat si in social media, pentru o comunicare corporativa non-conventionala. 

Detaliile ofertei BT Italia sunt prezentate inclusiv pe siteul bancii, in cadrul unei pagini dedicate, www.italia.bancatransilvania.ro. In plus, BT prezinta, tot online, povestea extinderii sale in Roma - de la idee, la deschiderea sucursalei - in cadrul paginii Hot Topic BT Italia: http://www.bancatransilvania.ro/bt-social-media-newsroom/hot-topic-italia/.