Jan Kotik este noul Director General al BRD Sogelease

Data publicarii: 03-02-2014 | Finante-Banci

BRD Sogelease IFN S.A are un nou Director General, Jan Kotik, care a preluat oficial aceasta functie la finalul anului trecut. 

Anterior preluarii conducerii BRD Sogelease, Jan Kotik a ocupat functia de Director Executiv Financiar si Operatiuni (incepand cu noiembrie 2009) si membru al Consiliului de Administratie in cadrul ESSOX, companie membra a grupului Societe Generale, lider pe piata creditelor de consum din Republica Ceha.

Jan Kotik s-a alaturat Grupului Societe Generale in anul 2003, avand o experienta manageriala de peste 14 ani in domeniul serviciilor financiar bancare. Cariera profesionala a lui Jan Kotik in cadrul Grupului Societe Generale a debutat cu functia de Director de Control de Gestiune in cadrul Departamentului de Strategie si Financiar din Komercni Banka (Republica Ceha). 

"Vom continua procesul de perfectionare a activitatii de leasing, bazandu-ne pe experienta si suportul intregii echipe BRD - Groupe Societe Generale, dovedind partenerilor nostri ca suntem capabili sa oferim alternative de finantare rapida, flexibila si intr-o maniera profesionista. Dezvoltarea sinergiilor in cadrul Grupului va ramane o prioritate pentru noi in vederea promovarii unor servicii specializate si oferte financiare integrate. 

Pentru 2014 ne propunem sa identificam si sa exploatam toate oportunitatile in vederea consolidarii pozitiei noastre pe piata, fara a pierde insa din vedere aspectul profitabilitatii”, a declarat Jan Kotik. 

Jan Kotik a absolvit Facultatea de Finante si Contabilitate din cadrul Universitatii de Economie din Praga, definitivandu-si studiile la CES Lyon, Franta, in 1996. In completarea altor programe de formare profesionala, in 2005, el a absolvit un curs de administrare a afacerilor la Harvard Business School din Boston. 

BRD Sogelease IFN S.A, filiala de leasing financiar a BRD - Groupe Societe Generale, este o prezenta constanta in topul celor mai mari societati de leasing din Romania, din punctul de vedere al valorii bunurilor finantate, si detine un portofoliu echilibrat pe toate sectoarele economiei romanesti.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: