Volksbank Romania lanseaza o noua oferta promotionala la creditele de consum

Data publicarii: 03-02-2014 | Finante-Banci

Pana la sfarsitul lunii martie, creditele de consum in lei pot fi contractate cu o dobanda de 11,5%/an, fixa pe toata durata contractului. In plus, banca rasplateste clientii bun-platnici, oferind un bonus de 5% din dobanzile platite la credit, intr-un Cont de Economii.

”Am primit semnale pozitive in perioada promotiei precedente, Septembrie-decembrie 2013. Numarul de cereri de credit a inregistrat o crestere semnificativa, ajungand si la 90 cereri/ora si, de aceea, am decis sa revenim pe piata cu o noua promotie”, declara Marius Istrati, seful departamentului Management Produse Persoane Fizice in cadrul Volksbank Romania.

Creditul cu Economii de la Volksbank se numara printre cele mai avantajoase imprumuturi fara garantii ipotecare de pe piata. In cazul unui credit de 30.000 de lei, contractat pe 5 ani, valoarea ratei este de 662,78 lei, DAE- 12,35%, iar suma totala de rambursat se ridica la 39.767 lei. Bonusul oferit de banca pentru rambursarea la timp a creditului va insuma, la sfarsitul celor 5 ani, 479,33 de lei.

Banca are 131 de sucursale, acoperind cele mai importante arii ale tarii. Ca banca universala, Volksbank ofera astazi o gama completa de produse si servicii, destinate tuturor categoriilor de clienti: persoane fizice, companii mici si mijlocii si corporatii Volksbank isi propune sa ofere produse financiare competitive si consiliere clientilor sai, actionand ca un partener de incredere al acestora.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: