Banca Italo Romena lanseaza Depozitul la 18 luni

Data publicarii: Astazi, 03-02-2014 | Finante-Banci

Banca Italo Romena lanseaza pentru persoanele fizice "Depozitul 18” pe durata de 18 luni, cu rate de dobanda fixe foarte avantajoase: 4,50% p.a. pentru depozitele in lei, respectiv 3% p.a. pentru depozitele in euro.

Un avantaj important al "Depozitului 18” este acela ca dobanda acumulata este virata din 3 in 3 luni in contul curent al clientilor fara ca acestia sa mai fie nevoiti sa astepte scadenta depozitului pentru a se bucura de dobanda. 

In plus, pentru retragerea in numerar a dobanzii acumulate, efectuata in ziua virarii acesteia in contul curent, clientilor nu li se va percepe comision de retragere. 

"Depozitul 18” poate fi costituit cu valori minime de 4.000 de lei, respectiv 1.000 de euro."In contextul actual, tendinta persoanelor interesate sa economiseasca este aceea de a lungi cat mai mult scadenta depozitelor pentru a se proteja de eventualele reduceri ale dobanzilor pe piata. Institutia noastra garanteaza clientilor sai rate de dobanda avantajoase care vor ramane fixe pe toata durata de constituire de 18 luni”, a declarat Roberto Broggini, Director Comercial al Bancii Italo Romena.

Oferta promotionala este valabila pana la momentul epuizarii plafonului prevazut de 10 milioane in echivalent euro.

Depozitele clientilor Bancii sunt garantate de catre Fondul Interbancar de Garantare a Depozitelor (F.I.T.D.) din Italia in conformitate cu limitele si conditiile de garantare oferite de catre aceasta, disponibile spre consultare pe pagina web a acestuia (www.fitd.it), precum si la sediile Bancii si pe pagina web a acesteia (www.italo-romena.ro). Plafonul maxim de garantare pentru fiecare client deponent este de 100.000 euro. 

Banca Italo Romena a fost infiintata in anul 1980 si reprezinta un prim exemplu de joint-venture intre Italia si Romania in sectorul bancar. In anul 1997 a fost deschisa Sucursala Bucuresti, iar din anul 2000 Banca Italo Romena face parte din Grupul Veneto Banca, care se afla printre primele 12 institutii financiar-bancare din Italia. 

Din 2001, Banca Italo Romena si-a dezvoltat treptat reteaua teritoriala si portofoliul de clienti. Dintr-o banca orientata, la inceput, catre segmentul corporate, in special catre societatile italiene, aceasta s-a deschis treptat si catre societatile romanesti si segmentul Banca Italo Romena opereaza prin Sucursala Bucuresti, a carei retea cuprinde 22 de agentii, dintre care 5 se afla in Bucuresti, iar restul in cele mai importante orase. Sediul central al Bancii Italo Romena se afla in Italia, in Provincia Treviso, acolo unde se afla si sediul central al Veneto Banca.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: