UNSAR - o noua conducere

Data publicarii: 11-02-2014 | Finante-Banci

Adunarea Generala a UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si-a ales ieri, 10 februarie, noua conducere.

Astfel, Presedintia asociatiei va fi detinuta de catre societatea Allianz-Tiriac Asigurari, in timp ce functia de Vicepresedinte a revenit ING Asigurari de Viata. Durata mandatului este de trei ani. 

Allianz-Tiriac Asigurari detine Presedintia UNSAR inca din anul 1997, exceptie facand o scurta perioada in care acest statut i-a revenit companiei ING Asigurari de Viata.

In cadrul aceleiasi Adunari Generale a fost stabilita prin vot si noua componenta a Comitetului de Directie al UNSAR. Alaturi de Allianz-Tiriac Asigurari si ING Asigurari de Viata, din acesta vor face parte societatile BCR Asigurari de Viata, Generali Romania, Gothaer Asigurari - Reasigurari, Grawe Romania si Uniqa Asigurari. 

Comitetul de Directie reprezinta structura care asigura activitatea operationala a Uniunii si care este responsabila cu transpunerea in practica a hotararilor Adunarii Generale.

De asemenea, in cadrul UNSAR a fost primit ieri un nou Membru Asociat. Este vorba despre Eurolife ERB Asigurari de Viata, care se alatura companiilor Credit Europe Asigurari si Asito Kapital, numarul Membrilor Asociati UNSAR ajungand astfel la trei. 

Comunicat de presa

Ultimele stiri pe BankNews.ro: