Evocasa Selecta, ansamblul rezidential de 1 milion de euro

Data publicarii: Astazi, 19-02-2014 | Imobiliare

Dezvoltatorul imobiliar lider de piata Adama, detinut integral de Immofinanz Group, anunta o cifra de vanzari ce depaseste 1 milion de euro pentru apartamentele din proiectul rezidential Evocasa Selecta. Ansamblul premium din portofoliul companiei se afla in centrul Bucurestiului, in apropiere de Foisorul de Foc, fiind format din 77 de unitati.

Depasirea milionului de euro inregistrat din vanzarea apartamentelor s-a realizat o data cu tranzactionarea unei unitati de 3 camere, in valoare de 140.700 euro (+ T.V.A.). Proiectul Evocasa Selecta atinge astfel un grad de vanzare de peste 60%.

"Evocasa Selecta ramane un proiect cu un ritm constant de vanzari datorita tipului de produs imobiliar pe care il reprezinta. Clientii Evocasa Selecta achizitioneaza apartamente aici atat ca locuinta proprie, cat si ca investitie, dar ambele categorii sunt persoane care prospecteaza atent piata si asteapta momentul propice pentru o asemenea tranzactie”, declara Alina Necula, Head of Marketing & Sales Cine achizitioneaza apartamente in Evocasa Selecta?

Adama detine in portofoliu un ansamblu rezidential premium, cu finisaje de lux, dar care s-a adaptat foarte bine actualelor conditii din piata. Proiectul se dovedeste a fi o buna oportunitate investitionala, avand o perspectiva promitatoare. Yield-ul anual ajunge la 6%, Evocasa Selecta oferind posibilitatea investitorilor sa isi plaseze economiile intr-un proiect aflat intr-o zona a Europei aflata in plina dezvoltare.

Printre clientii Evocasa Selecta se numara, alaturi de investitori locali si straini, antreprenori romani, oameni de afaceri de peste hotare si cumparatori din patura superioara, cu un statut si venit lunar ridicate - avocati, notari sau arhitecti.

Evocasa Selecta este un ansamblu rezidential ce se diferentiaza in peisajul cladirilor bucurestene prin arhitectura deosebita ce face trecerea cu succes de la vechi la nou. Design-ul fatadei este o combinatie inedita intre stilul istoric al zonei Foisorul de Foc si formele arhitecturale actuale. Proiectul este prevazut cu 77 de apartamente de 2, 3 si 4 camere la cheie, cu finisaje de cea mai buna calitate si dotari de la branduri renumite: usi Pinum, tamplarie din aluminiu Reynaers, parchet Berti, placi ceramice Marazzi, obiecte sanitare Phillip Stark.

Printre facilitatile de care se bucura locatarii Evocasa Selecta se numara paza asigurata 24 de ore din 24, locuri de parcare supraterane si subterane de tip Klauss, suporturi pentru biciclete. 

Preturile pentru o unitate de doua camere in incinta proiectului pornesc de la 85.000 euro + T.V.A., doar terasa pentru un astfel de apartament avand 29 mp, iar cel mai scump apartament din Evocasa Selecta costa 309.000 euro + T.V.A. - un penthouse de 3 camere, cu o suprafata de 125 mp si o terasa ce ajunge la 150 mp.

Evocasa Selecta se bucura si de recunoastere internationala. In 2013, ansamblul rezidential dezvoltat de Adama a obtinut premiul Highly Commended Award la etapa europeana a bine-cunoscutei competitii International Property Awards, fiind singurul proiect rezidential din Romania care a primit o astfel de distinctie in anul recent incheiat.