TAROM introduce cursa Iasi - Milano (Bergamo), din 4 iunie

Data publicarii: 24-02-2014 | Turism

TAROM va opera, din 4 iunie, zboruri directe intre Iasi si Milano (Bergamo), la preturi incepand de la 120 de euro pentru zboruri dus-intors, cu toate taxele incluse.

Zborurile sunt programate in zilele de miercuri si vineri, cu plecare la ora 6,20 din Iasi si sosire la 7,55 la Milano (Bergamo), respectiv plecare la 8,45 din Milano (Bergamo) si sosire la 12,15 la Iasi.

"Anul 2014 a adus vesti foarte bune pentru locuitorii din zona Iasiului: pe langa noua cursa Iasi - Tel Aviv, TAROM introduce si cursa Iasi - Milano (Bergamo), avand doua frecvente pe saptamana. Cursele catre si din Milano vor fi efectuate cu aeronave de tip Boeing 737. Credem ca noul zbor direct va consolida legatura dintre cele doua orase si va creste traficul de afaceri si cel turistic', a declarat directorul general al TAROM, Christian Heinzmann.

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane TAROM isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii. Din iunie 2010, este membra a Aliantei SkyTeam, din 1993 membra a Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA), iar din 2000 este membra a Asociatiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

Sursa: AGERPRES