Ponta: Sper ca maine, marti sa continuam impreuna in USL

Data publicarii: 24-02-2014 | Politica

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara ca spera ca luni sau marti USL sa continue sa guverneze, in ciuda declaratiilor publice facute recent de Crin Antonescu.

"Daca ma iau dupa declaratiile publice ale lui Crin Antonescu, nu va mai exista (USL - n.r.). (...) Eu sper ca maine, marti sa continuam impreuna. Uneori, dupa declaratii foarte furtunoase, se poate gasi o solutie rationala", a spus Victor Ponta intr-o emisiune la Antena 3.

Seful Guvernului a mai spus ca problema USL nu mai poate fi rezolvata de doi oameni si ca trebuie sa stea la aceeasi masa, in primul rand, cei patru care au fondat USL: Crin Antonescu, Liviu Dragnea, Radu Stroe si Victor Ponta, carora li s-au alaturat, mai tarziu, potrivit premierului, Daniel Constantin si Eduard Hellvig.

Optiunea de a rupe Uniunea Social Liberala e o decizie a lui Victor Ponta, a declarat, duminica, la Pro TV, presedintele liberal, Crin Antonescu, potrivit caruia Partidul Social Democrat nu si-a tinut angajamentele asumate fata de Partidul National Liberal nici in privinta sustinerii sale la prezidentiale, nici in ceea ce priveste justitia si politicile economice.

Sursa: AGERPRES


Ultimele stiri pe BankNews.ro: