WhatsApp va introduce apeluri gratuite de voce in primavara acestui an

Data publicarii: 25-02-2014 | IT&C

WhatsApp, aplicatia de mesagerie prin internet pentru telefoanele inteligente, care a fost recent achizitionata de Facebook, va introduce si servicii de apeluri gratuite de voce in al doilea trimestru al acestui an, a anuntat luni unul dintre fondatori, Jan Koum, la Congresul international al telefoniei mobile de la Barcelona.

Directorul WhatsApp a declarat ca se simte mandru sa faca acest anunt, pe durata interventiei sale la una dintre dezbaterile de la congresul mentionat, semnaleaza agentiile spaniole de presa.

"O sa introducem apelurile de voce in WhatsApp in al doilea trimestru", a anuntat Jan Koum, citat de France Presse. "In urma cu cinci ani nu aveam niciun client", a amintit el. Koum a apreciat totodata ca acum, cu 465 de milioane de utilizatori in toata lumea, compania se bucura de o adevarata performanta, cu atat mai mult cu cat niciodata nu a dispus de campanii de marketing si s-a facut cunoscuta doar din vorba in vorba.

Koum a explicat faptul ca WhatsApp vrea sa se mentina sub forma unei echipe nu foarte mari, si nu sa se transforme intr-o companie cu sute de angajati. El a explicat ca, dupa achizitia de catre Facebook, pentru aproximativ 13 miliarde de euro, compania WhatsApp va functiona la fel, fara schimbari sau publicitate pentru utilizatori, iar angajatii vor continua sa intareasca siguranta conversatiilor.

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: