BT Asset Management a lansat un fond de investitii denominat in euro

Data publicarii: 12-03-2014 | Finante-Banci

Societatea de administrare a investitiilor BT Asset Management, parte din Grupul Financiar Banca Transilvania, a lansat un fond deschis de investitii, denominat in euro, destinat persoanelor fizice si juridice, informeaza un comunicat al companiei remis marti AGERPRES.

Potrivit administratorului fondului, BT Euro Obligatiuni este o alternativa la economisirea traditionala in lei, in conditii de randament atractiv si flexibilitate. Clientii pot realiza, prin intermediul acestui produs, investitii in instrumente financiare cu venit fix - depozite, obligatiuni sau titluri de stat - si beneficiaza de costuri de administrare scazute, respectiv de lichiditate ridicata.

Cei care opteaza pentru BT Euro Obligatiuni pot utiliza produsul atat pe termen lung, cat si pentru investitii si retrageri periodice, produsul permite economisiri cu capitalizarea zilnica a castigurilor acumulate, iar BT Asset Management estimeaza ca acest nou produs va incuraja utilizarea fondurilor de investitii in randul celor cu economii in euro, precum si cresterea activelor in administrare.

BT Asset Management este pe locul 5 in topul administratorilor de active din Romania. Fondurile administrate sunt distribuite prin intermediul retelei Bancii Transilvania, care cuprinde aproape 550 de locatii. In prezent, peste 15.000 de clienti ai BT Asset Management beneficiaza de servicii de administrare a activelor, prin cinci fonduri deschise de investitii.

Continuarea, pe Economica


Ultimele stiri pe BankNews.ro: