Vitan are acum 300 de apartamente noi

Data publicarii: 15-11-2006
Vitan Towers300 de apartamente noi vor fi construite in urmatorii doi ani in Bucuresti de catre Grupul Platinum, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Destinat in primul rand clasei de mijloc, ansamblul rezidential Vitan Platinum Towers consta in patru blocuri de locuinte si se remarca si prin preturile practicate - sub 1000 euro/ mp. "Noi credem ca Zona Vitan are un potential imens: are acces la toate mijloacele de transport in comun (atat de suprafata, cat si de subteran), se afla la doar cateva minute de Piata Unirii dar si de Mall Vitan si are acces rapid la Parcul Tineretului si Parcul Olimpia", declara Valentin Tanase, vicepresedintele grupului Platinum.

Construit pe un teren de 6.500 mp, ansamblul rezidential Vitan Platinum Towers are o suprafata construita totala de 30.000 de mp la suprafata si 10.000 mp in subteran (parcare si depozite) si este situat in apropierea statiei de metrou Mihai Bravu (Strada Penes Curcanul, la intersectia cu strada Mihai Bravu).

Doua dintre blocuri vor avea 14 niveluri, al treilea va avea 16 si al patrulea 12, iar apartamentele vor fi de doua, trei si patru camere, fiecare dispunand si de loc de parcare la subsolul blocului.

"Proiectul este destinat in primul rand clasei de mijloc, atat prin diversitatea modelelor de apartamente, cat si prin pretul practicat de Platinum", adauga Valentin Tanase.

Doua dintre cladiri vor fi finalizate in septembrie 2008, iar urmatoarele doua in martie 2009. Preturile de achizitionare variaza intre 50.000 si 150.000 de euro, in functie de suprafata apartamentului. Metoda standard de plata este 25% avans, 65% in transe egale si 10% la predare. Agentul exclusiv de vanzari pentru ansamblul rezidential Vitan Platinum Towers este compania Eurisko, lider pe piata romaneasca de imobiliare.

Platinum a lucrat cu arhitectul roman Adrian Grossu si cu arhitectul israelian Dani Besnosoff. Proiectarea a fost realizata de companiile "Romproiect Bucuresti" si "Israel David Engineers" din Israel, iar verificarea structurii a fost asigurata de profesorul Constantin Pavel de la Facultatea de Constructii si Instalatii Bucuresti. Antreprenorul General urmeaza sa fie selectat dintr-o lista de cinci firme specializate, iar partenerul Grupului Platinum in acest proiect este Banca Romaneasca.

Grupul Platinum se afla in stadiul final al achizitionarii unui alt teren pe care urmeaza sa dezvolte un nou ansamblu rezidential de peste 1000 de apartamente.

Grupul Platinum a fost infiintat in Romania in anul 2005 si are ca principal domeniu de activitate dezvoltarea de proiecte imobiliare mari, atat pentru locuinte, cat si pentru spatii de birouri, in Bucuresti si in orasele mari din Romania. Grupul Platinum are ca actionari persoane juridice din Statele Unite si din Israel, iar presedinte este Shlomo Sharon, care are o vasta experienta in dezvoltarea proiectelor imobiliare. Shlomo Sharon este actionar in grupul israelian de firme Z.M.H. Hammerman, care se ocupa cu dezvoltarea si constructia proiectelor imobiliare.

Apartamentele pot fi achizitionate prin centrul de vanzari Vitan Platinum Towers din Str. Pelinului nr. 12 (Mihai Bravu), telefon 346 1000.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: