BRD a lansat creditul punte Habitat Extra

Data publicarii: 16-11-2006
 BRD a lansat creditul punte Habitat Extra BRD - Groupe Societe Generale a lansat un nou produs - creditul Habitat Extra - largind astfel oferta comerciala pentru finantarea proiectelor imobiliare, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Habitat Extra se adreseaza clientilor - proprietari de imobile care doresc sa realizeze o noua investitie imobiliara, dar nu dispun de lichiditati suficiente pana la vanzarea vechii proprietati.

In functie de resursele financiare ale fiecarui client, BRD - Groupe Societe Generale ofera prin Habitat Extra o finantare adaptata, in doua variante:

-pana la 75% din valoarea investitiei, la care se adauga aportul propriu al clientului
sau
-finantarea avansului necesar contractarii unui credit imobiliar/ipotecar standard, in cazul in care clientul nu dispune de resurse proprii.

Disponibil atat in lei, cat si in euro, Habitat Extra este garantat cu ipoteca asupra imobilului detinut deja de client. Creditul se acorda pe o durata de doi ani, din care o perioada de gratie la capital de 23 de luni. Rambursarea creditului se realizeaza la sfarsitul perioadei de creditare, intr-o singura transa, in urma vanzarii imobilului adus in garantie. Totodata, in cazul in care clientul doreste sa ramburseze creditul integral in avans, acest lucru este posibil fara comisioane suplimentare.

Dobanzile se situeaza la un nivel incepand de la 7,08% pentru creditul in euro, respectiv 10,28% pentru creditul in lei (valabile la data de 13.11.2006), fiind stabilite in functie de indicii monetari de referinta, Euribor si Bubor.

Redactia BankNews.ro