Banca Transilvania isi deschide cafenea bancara la Timisoara

Data publicarii: 16-11-2006
Banca TransilvaniaBanca Transilvania inaugureaza azi prima cafenea bancara din Timisoara, BT Café, locatie situata in Piata Unirii, str. Palanca nr. 2, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Timisoara este cel de-al treilea oras in care banca extinde acest concept, dupa Bucuresti si Constanta, iar intentia este de a deschide locatii BT Cafè si in alte orase mari din tara, pentru a oferi clientilor actuali si potentiali un mediu de afaceri neconventional, unde "afacerile au alt gust".

Din componenta BT Cafè face parte si Agentia Baroc, unitatea Bancii Transilvania cu numarul 323, care va asigura serviciile bancare pentru persoane fizice si juridice. In plus, clientii vor beneficia de consultanta in domeniul asigurarilor si al investitiilor mobiliare din partea specialistilor Grupului Financiar BANCA TRANSILVANIA. Astfel, prin BT Café™, banca raspunde cererii tot mai sofisticate din partea pietei, oferind servicii financiare integrate. 

Robert C. Rekkers, Directorul General al Bancii Transilvania, afirma: "BT Café se doreste a fi atat un mediu formal, dar si de relaxare, un loc de intalnire a oamenilor de afaceri si nu numai. Pentru banca, acest concept este o modalitate noua si diferita de abordare a clientilor din Timisoara. BT Cafè™ inseamna un mediu de business neconventional in care este imbinata, in favoarea clientilor, oferta de servicii bancare cu cea specifica unei cafenele".

BT Café – Timisoara reprezinta mediul ideal pentru a consuma diverse sortimente de cafea si dulciuri, intr-o atmosfera la standarde occidentale. In plus, persoanele interesate de informatii financiare sau din alte domenii pot afla cele mai noi stiri de la posturile de televiziune difuzate pe plasma din cafenea, din ziarele nationale si locale aflate la dispozitia clientilor, in BT Café. Pentru a completa ineditul conceptului, cafeneaua bancara ofera posibilitatea urmaririi evolutiei pietelor bursiere si a cursurilor valutare pe o banda cu afisaj electronic mobil, dar si verificarea e-mail-ului sau conectarea wireless. Investitiile Bancii Transilvania in proiectul din Timisoara sunt de peste 200.000 EUR.

BT Cafè – Timisoara are o capacitate de peste 30 de locuri, iar cafeneaua este deschisa zilnic, programul fiind luni pana vineri, in intervalul 8:30 – 24:00, sambata – de la ora 9:00 la 24:00 si duminica, de la 11:00 la 24:00.

Banca Transilvania are o reprezentare semnificativa in Timisoara, desfasurandu-si activitatea prin intermediul a 11 unitati. In primavara lui 2006 a fost deschis, tot in acest oras, si Italian Desk, un birou dedicat comunitatii oamenilor de afaceri italieni. Banca are o cota de piata seminificativa pe plan local, de peste 6% si aproximativ 24.000 de clienti persoane fizice si juridice.

Prima cafenea bancara din lume a fost deschisa in anul 1815, in Warwick, Rhode Island, fiind acum o  atractie turistica a zonei. Dupa aproape 200 de ani, Banca Transilvania a adus acest concept in Bucuresti, Constanta si, de azi inainte, si in Timisoara, adaptandu-l mediului de afaceri local.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: