CEC Bank lansează un credit dedicat tinerilor întreprinzători

Data publicarii: 23-04-2014 | Finante-Banci

CEC Bank anunţă lansarea creditului SRL-D 2014, dedicat tinerilor întreprinzători, în vederea înfiinţării şi dezvoltării de microîntreprinderi, informează, marţi, banca.

Potrivit unui comunicat al CEC Bank, creditul a fost lansat în baza Convenţiei încheiate cu Ministerul Economiei privind Programul pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii tineri.

Astfel, CEC Bank acordă credite în lei din surse proprii, oferind clienţilor multiple beneficii, precum: o perioadă de graţie de maximum 12 luni, garanţii flexibile, prin acordarea unei garanţii de către stat, prin FNGCIMM, ce va acoperi 80% din valoarea creditului, modalităţi de rambursare a creditului adaptate în funcţie de situaţia economico-financiară a clientului, consultanţă gratuită în ceea ce priveşte pregătirea documentaţiei de accesare a creditului.

Accesând Creditul SRL-D 2014, tinerii întreprinzători vor beneficia de o dobândă variabilă, compusă din indicele ROBOR 6 luni, la care se adaugă o marjă de 3 p.p. (în prezent dobânda este de 5,93%), comision de analiză de 200 de lei, comision de gestiune de 0,75% calculat la valoarea creditului şi perceput la data efectuării primei trageri din credit, iar ulterior anual, calculat ca procent din soldul creditului.

Dobânda se va modifica la şase luni, în prima zi lucrătoare din semestru, în funcţie de evoluţia indicelui de referinţă ROBOR 6 luni.

'Prin implicarea în acest program şi acordarea acestor finanţări, CEC Bank intenţionează să îşi consolideze rolul de susţinător real al dezvoltării economice a României. Continuăm astfel politica de susţinere a IMM-urilor şi în special a tinerilor întreprinzători, în vederea înfiinţării şi dezvoltării de microîntreprinderi', a declarat preşedintele CEC Bank, Radu Graţian Gheţea.

Continuarea, pe Economica.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: