Finantari pentru beneficiarii de subventii APIA de la UniCredit Tiriac Bank.

Data publicarii: 26-05-2014 | Finante-Banci

UniCredit Tiriac Bank vine in sprijinul fermierilor cu un pachet complet de finantare a agricultorilor care beneficiaza de fonduri europene si nationale nerambursabile, atat prin facilitati dedicate asigurarii capitalului de lucru pana la incasarea subventiilor gestionate de APIA, cat si prin credite punte, credite de investitii, scrisori de confort si scrisori de garantie bancara pentru proiecte de investitii finantate din fondurile europene.

Specialistii bancii prezinta aspecte practice care pot inlesni accesul beneficiarilor la facilitatile dedicate asigurarii capitalului de lucru pana la incasarea subventiilor gestionate de APIA.

IPA-online este o aplicaţie pusă la dispoziţia fermierilor de către Agenţia de Plăti şi Intervenţie pentru Agricultură, prin intermediul căreia solicitanţii de plăti directe UE au posibilitatea de a realiza online operatiunea de digitizare a parcelelor, stabilindu-şi astfel declaraţia de suprafaţă.

UniCredit Tiriac Bank ofera beneficiarilor eligibili, conform reglementarilor sale interne, credite in lei in vederea finantarii capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente. Valoarea creditului va fi de pana la 90% din suma cuvenita din SAPS.

Continuarea, in ZF.