CardFinans Avantaj declara deschis sezonul cumparaturilor

Data publicarii: 20-11-2006
In perioada 15 noiembrie - 7 ianuarie are loc campania de Craciun CardFinans Avantaj, campanie ce aduce si de aceasta data multiple avantaje atat pentru posesorii de card existenti cat si pentru potentialii clienti ce doresc sa intre in posesia acestui card de credit, se arata intr-un comunicat de presa al bancii remis BankNews.ro. De sarbatori cumparaturile se fac usor prin CardFinans Avantaj deoarece toti posesorii de card se vor bucura in perioada campaniei de doua rate in plus la toti comerciantii parteneri Finansbank in peste 3,000 de locatii iar cardurile noi activate in perioada campaniei vor beneficia de taxa de emitere 0.

Mai mult decat atat, prima tranzactie efectuata prin intermediul CardFinans Avantaj in reteaua magazinelor partenere Finansbank ii va aduce posesorului sau un bonus de 5% din valoarea tranzactiei efectuate. Bonusul poate fi utilizat ulterior pentru a efectua alte cumparaturi in reteaua magazinelor partenere Finansbank.

Reteaua de magazine acceptatoare numara peste 3,000 de locatii si este in continua extindere, pentru a oferi posesorilor de card posibilitatea de a achizitiona produsele dorite din cele mai variate domenii: moda, agentii de turism, asigurari, mobila, saloane de frumusete, electronice/electrocasnice/IT&C, decoratiuni, sanatate, supermarket-uri, etc

Regulamentul campaniei este disponibil pe site-ul cardfinans.ro si la TelVerde 0800.800.700.

Finansbank numara 60 de sucursale, agentii si puncte de lucru, precum si o retea de 53 de ATM-uri si peste 3,800 POS-uri.

Redactia BankNews.ro