Iulian Dascălu a dat lovitura la Cluj

Data publicarii: 04-08-2014 | Finante-Banci

Omul de afaceri ieşean Iulian Dascălu, care deţine cel mai consistent portofoliu de spaţii comerciale din România, a înregistrat o performanţă şi pe sectorul de birouri al pieţei imobiliare. El a reuşit să închirieze în totalitate a doua sa clădire de birouri din Cluj cu o lună înainte ca aceasta să fie terminată.

Dascălu a bătut palma cu furnizorul indian de servicii externalizate Genpact, care a închiriat o suprafaţă de 3.000 mp, dispusă pe trei etaje din clădirea de birouri United Business Center Tower, care se construieşte lângă Iulius Mall Cluj. Tranzacţia a fost intermediată de compania de consultanţă imobiliară Heritage, deţinută de Cătălina Jigman, fosta şefă a departamentului de birouri din cadrul multinaţionalei CBRE România.

în urma acestei tranzacţii, clădirea de 10.000 mp este închiriată în totalitate, celălalt chiriaş fiind Endava, care şi-a rezervat 7.000 mp. De pe urma acestei clădiri, Dascălu va încasa anual circa 1,4 mil. euro, ţinând cont de o chirie medie de 12 euro/mp/lună specifică clădirilor de birouri de clasa A din Cluj-Napoca.

SURSA: Capital.