Kepner-Tregoe mareste concurenta pe piata romaneasca a consultantei
Data publicarii: 21-11-2006Aderarea anunta afaceri bune pentru consultanti
"Am decis sa ne extindem si in Romania deoarece credem ca piata de afaceri de aici s-a maturizat in ultimii ani si se afla acum in punctul in care are nevoie de tipul de servicii pe care le oferim. Afacerile din Romania au ajuns intr-un stadiu de dezvoltare in care optimizarea lor este vitala pentru profitabilitate - de aceea KT este aici.
In plus, printre clientii nostri se regasesc firme internationale care au operatiuni si in Romania, iar politica noastra este sa ne urmam clientii in pietele pe care acestia isi desfasoara activitatea", a declarat Business Development Manager Kepner-Tregoe, Ciprian Taraca.
"In contextul aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, imbunatatirea performantelor operationale si de management ale companiilor devine o necesitate. Companiile care nu sunt inca pregatite pentru concurenta ce se anunta dupa 2007 vor constata rapid nevoia optimizarii propriei afaceri pentru a putea face fata standardelor europene", a afirmat Martin Wing, Kepner-Tregoe Vicepresident pentru Europa.
KT isi desfasoara activitatea in 44 tari, in 14 limbi diferite si a avut anul trecut o cifra de afaceri de aproximativ 50 milioane de dolari. In privinta cifrei de afaceri pe care compania se asteapta sa o inregistreze pe piata romaneasca, reprezentantii KT au declarat ca o astfel de estimare este prematura.
"Credem ca activitatea noastra in Romania va fi una profitabila. O parte a pietei este constienta de nevoia imbunatatirii performantelor operationale, in special in contextul aderarii Romaniei la UE la inceputul anului urmator.
Companiile care nu sunt inca pregatite pentru concurenta din 2007 vor constata rapid nevoia optimizarii propriei afaceri", a subliniat Ciprian Taraca.
Printre cei mai cunoscuti clienti ai KT se numara nume mari din industria aerospatiala (Boeing, Lockheed Martin), industria auto (Daimler Chrysler, SAAB, General Motors, Honda, Nissan), industria chimica (BASF, Aventis), a bunurilor de larg consum (Avon, Cargill, FujiFilm, GlaxoSmithKline, Johnson & Johnson, Philip Morris, Wrigley), electronice (Canon, Fujitsu, Hitachi, Motorola, Nokia, Olympus, Rohde & Schwartz, Sony), industria alimentara (Nestle, Del Monte, Heinz, Coca-Cola, Heineken, Kraft Foods), IT (Cisco, Dell, HP, IBM, Novell, Oracle, Sun, Seagate), industria grea, de constructii, farmaceutice, transporturi etc.
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- Studiu Deloitte: sapte din zece multinationale se asteapta la inmultirea obligatiilor de raportare fiscala, ca urmare a reglementarilor din ultimii ani
- Studiu EY: Profesia de control financiar va suferi modificări radicale în următorii 5 ani
- Stefanini Group îl numește pe Farlei Kothe în funcția de CEO pentru America de Nord, EMEA și APAC
- Punct de vedere EY România: Utilizarea Inteligenței Artificiale de către autoritățile fiscale: avantaje, riscuri și provocări
- OMV Petrom finalizează tranzacția cu Jantzen Renewables pentru achiziționarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Libra Internet Bank finanțează cu 7,5 milioane de euro construcția unui parc fotovoltaic de 23,1 MW în Teleorman
- Revolut anunță actualizarea IBAN-urilor locale și operaționalizarea sucursalei românești
- Schneider Electric colaborează cu GR3N pentru reciclarea plasticului și promovarea circularității în industria chimică
- NewCold intra in Romania prin achizitia unui teren de 9 hectare in nordul Bucurestiului
- EY: Cererea globală pentru vehicule electrice încetinește, pe fondul lipsei infrastructurii de încărcare
- Opinie Deloitte: Peste 5.000 de companii din Romania au de intocmit rapoarte de durabilitate in 2025-2026. Ce presupun aceste cerinte de raportare?
- Opinie Deloitte: UE interzice comertul cu produse obtinute din defrisari. Ce obligatii au importatorii si exportatorii?
- Revolut a ajuns la 4 milioane de clienți persoane fizice în România
- Deloitte Romania si Reff & Asociatii au asistat Nokian Tyres in obtinerea ajutorului de stat in valoare de 99,5 milioane de euro pentru noua fabrica de la Oradea
- Studiu Deloitte: cheltuielile cu inceperea anului scolar stagneaza in 2024