La Craiova s-a deschis prima editie a Targului de Turism al Olteniei

Data publicarii: 18-03-2016 | Economie

La Centrul Multifunctional din Craiova s-a deschis, vineri, prima editie a Targului de Turism al Olteniei in cadrul caruia, timp de doua zile, va fi promovata aceasta zona si vor fi prezentate ofertele pentru aceasta vara ale operatorilor din industria turismului.

La Târgul de Turism al Olteniei vizitatorii vor putea beneficia, au anunțat organizatorii, de reduceri de până la 45% pentru pachetele de vacanță și vor afla informații despre cele mai bune oferte pe care le vor avea în 2015 companiile aeriene, firmele de transport și de închirieri mașini.

'Expozanții prezenți acoperă toată paleta de operatori ce activează în industria turismului: agenții de turism, hoteluri și restaurante, companii aeriene, asociații de turism, sisteme de rezervări, centre de evenimente, companii de asigurări, teatre și muzee, companii de recrutare în industria turismului. Pe lângă operatorii din Romania, vor fi prezenți și reprezentanți din Bulgaria, Serbia și Spania. Vizitatorii vor avea parte de o mulțime de oferte speciale pentru vacanțele din 2016, vor putea participa la tombole și la sesiuni de prezentări și conferințe organizate în incinta târgului', a afirmat Valentina Pandia, organizator al Târgului de Turism al Olteniei.

În cadrul târgului va fi prezentă și o clinică medicală specializată în medicină dentară, chirurgie maxilo-facială și implantologie, ce oferă servicii în turism medical. Pentru grupurile organizate ce vizitează târgul, s-a pregătit și un tur al orașului Craiova care incluse vizite la toate muzeele din oraș unde intrarea va fi gratuită. Regia de Transport Craiova va devia în această perioadă către Centrul Multifuncțional Craiova mai multe trasee ale mijloacelor de transport în comun, în intervalul orar 10.30 — 17.30.

Pe durata târgului va fi organizată și o bursă a locurilor de muncă în turism, în cadrul căreia expozanții pot recruta personal, o firmă de profil oferind, totodată, job-uri de ospătar, chelner, bucătar, personal curățenie hotel pentru locații din industria turismului din Germania.

De asemenea, în parcarea din fața centrului expozițional, pe lângă autocarele și microbuzele operatorilor agențiilor de voiaj va fi prezent un expozant cu un balon cu aer cald care va efectua ridică până la 100 metri înălțime și din care vizitatorii vor putea vedea panorama orașului Craiova.

Târgul de Turism al Olteniei este organizat la Craiova în perioada 18 — 20 martie de o companie privată, cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova, al Consiliilor Județene Dolj, Gorj, Mehedinți, Vâlcea și al Camerei de Comerț și Industrie Dolj.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: