50% din apartamentele complexului rezidential Emerald Residences au fost vandute

Data publicarii: 28-11-2006
Lansat in data de 21 septembrie 2006, proiectul rezidential de lux, Emerald Residences, este, incepand de astazi, vandut in proportie de 50%, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Natalia Amerhanova, coordonatorul proiectului, a declarat: "Am fost uimiti de interesul imediat manifestat de catre investitori, care ne-au contactat chiar inainte de sfarsitul lunii septembrie, doar la cateva zile de la lansare. Primele vandute au fost apartamentele cele mai scumpe, in special mansardele (Pentahouses), care au fost toate achizitionate. Proportia intre cumparatorii - persoane fizice si investitori este de 30% la 70%. Investitorii au venit din Marea Britanie, Spania si Danemarca. Credem ca Emerald Residences va fi integral vandut in urmatoarele doua luni. Increderea pe care ne-au acordat-o investitorii vine atat din tempo-ul rapid al evolutiei lucrarilor de constructie cat si din oferta completa si sofisticata de vanzare: pornind de la apartamentul-mostra deschis potentialilor clienti in centrul de vanzari, unde pot fi vazute atat lucrarile cat si materialele de finisare, adaugand posibilitatea de a alege intre mai multe stiluri de finisare, solutii integrate de finisare pt baie si bucatarie si pana la oferirea de consultanta pentru acesti investitori."

"Din punctul de vedere al investitorului, apartamentele ramase spre vanzare sunt cele mai atractive", a spus Mircea Cleciu, presedintele Neocasa, reprezentantul de vanzari al proiectului. "Acum majoritatea vanzarilor se concentreaza pe apartamentele cu gradina si triplexuri (townhouses), care sunt o simbioza a unei case pe pamant si un apartament. Oamenii apreciaza avantajul de a avea propria gradina, si asta ne face sa credem ca apartamentele se vor vine imediat", a adaugat Cleciu.            
      
Unul din marile avantaje ale proiectului este viteza constructiei, care este acum la un stadiu avansat. Daca, la timpul lansarii, 20% din lucrarile de constructie erau deja terminate,  s-a ajuns acum la un grad de finalizare de 30%. Acesta este un avantaj adus proiectului de catre contractorul general al lucrarilor de constructie, renumita firma Summa Romania.

"Acest fapt ne-a garantat, de la bun inceput, atat noua cat si clientilor nostri, cel mai rapid ritm de constructie posibil pentru un proiect rezidential", a declarat Damianos Damianos, Director General al New York Investments, compania-mama a Brooklyn Investment. Dl. Damianos a adugat ca: "Interesul manifestat de investitorii straini in Emerald Residences este inca o dovada ca apartamentele de calitate europeana sunt disponibile acum si in Romania ca in oricare alta tara europeana, si suntem mandri sa fi gasit partenerii potriviti pentru proiectul nostru care sa ne garanteze aceasta calitate, de la bun inceput."

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: