Jumatate dintre manageri muncesc peste program

Data publicarii: 29-11-2006
Aproape un manager din doi munceste zilnic peste programul normal de lucru si peste 50% dintre manageri considera ca angajatii care muncesc peste program sunt mai apreciati de conducere, informeaza un studiu realizat de Centrul de Parteneriat pentru Egalitate, citat de Studiidecaz.ro. Cel putin un angajat din 2 munceste peste programul normal de lucru ca urmare a unor situatii urgente. Doar 6,47% dintre angajatii care muncesc peste program se afla in aceasta situatie pentru ca au prea multe responsabilitati pentru postul pe care il ocupa.

Aproape un manager din 2 munceste zilnic peste programul normal de lucru. Aproape 70% dintre manageri muncesc zilnic sau de 2-3 ori pe saptamana peste programul normal de lucru. Aproape 40% dintre manageri muncesc peste program din cauza unui management defectuos al timpului, sarcinilor si coordonarii departamentelor.

Peste 50% dintre manageri considera ca un angajat care munceste peste program este mai apreciat de conducere. Peste 50% dintre manageri au dificultati in a-si lua 1-2 ore libere pentru a se ocupa de probleme familiale. Managerii, in mai mare masura decat angajatii, declara ca au dificultati in a-si lua ore libere pentru rezolvarea problemelor familiale, intr-o luna de lucru obisnuita.

Banii Nostri

Ultimele stiri pe BankNews.ro: