Clientii Orange pot trimite mesaje multimedia si in strainatate

Data publicarii: 30-11-2006
Clientii Orange pot trimite mesaje multimedia si in strainatateIncepand cu data de 1 decembrie, Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania, ofera clientilor posibilitatea sa utilizeze serviciul mesaje multimedia si pentru destinatii internationale, informeaza joi un comunicat al companiei. Atat abonatii cat si utilizatorii de cartele preplatite vor putea trimite catre destinatii internationale si primi din strainatate mesaje multimedia ce combina fotografii sau imagini animate, sunete si text.

Tariful standard este 0,60 dolari/ mesaj multimedia trimis, pentru trimiterea si primirea mesajelor multimedia sunt disponibile 37 de destinatii internationale, urmand ca numarul acestora sa creasca, se arata in acelasi comunicat.

Promotional, in perioada 1 decembrie 2006 - 8 ianuarie 2007, clientii Orage beneficiaza de un tarif special de 0,30 dolari/ mesaj multimedia trimis.

Orange este principalul operator de telefonie mobila din Romania, cu 7,5 milioane de clienti la sfarsitul lunii septembrie 2006.

Sursa: NewsIn