Uber a lansat la Londra serviciul de livrari culinare ''UberEats''

Data publicarii: 17-06-2016 | Economie

Compania americana Uber a lansat joi la Londra serviciul de livrari culinare UberEats, ce include livrarea de preparate de la peste 150 de restaurante din zona de centru a capitalei britanice, scrie theverge.com.

Livrările, care se vor face zilnic în intervalul orar 11.00 a.m.-11.00 p.m., vor fi gratuite în prima lună și vor fi extinse în următoarele săptămâni și în alte zone ale Londrei, anunță compania într-o postare pe blogul oficial.

Serviciile UberEats sunt disponibile în 18 orașe din lumea întreagă, Londra fiind primul oraș din Marea Britanie și al doilea din Europa după Paris.

Utilizatorii pot comanda mâncare și pot urmări calendarul livrării cu ajutorul aplicației mobile sau pe site-ul de internet al UberEats. În cazul în care livrarea nu se face în maximum 30 de minute, clienții vor primi o reducere de 20 de lire sterline din următoarea comandă. Cei care comandă pentru prima dată pot primi o reducere de 10 lire sterline folosind codul promoțional UberEastLondon.

UberEats a funcționat la început ca un serviciu auxiliar celui de transport oferit de Uber, însă anul trecut, la Toronto, a fost transformat într-un serviciu independent. Pentru acest an, compania anunță o extindere a serviciului de livrări culinare la încă 12 orașe.

Sursa: Agerpress