BRD emite online carduri pentru studenti

Data publicarii: 04-12-2006
Groupe Societe Generale diversifica incepand din aceasta saptamana gama de produse bancare oferite prin intermediul site-ului portal www.brd.ro, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Noul produs care poate fi solicitat online este cardul BRD-ISIC pentru studenti. De asemenea, Serviciul Vocalis este accesibil acum si in retelele de telefonie mobila Orange si Vodafone la numarul de telefon *BANCA (*22622). Disponibil din anul 2004, serviciul de emitere online a cardurilor pentru clientii persoane fizice permite obtinerea cardurilor Maestro, MasterCard Standard in euro, Visa Classic in lei, Visa Classic in USD si a Cardului 10. Cardul se emite dupa confirmarea datelor furnizate pe site, clientul venind la banca doar pentru a intra in posesia produsului.

BRD - Groupe Societe Generale mai ofera produse si servicii ce pot fi comandate prin internet sau telefon. In afara de emiterea de carduri online, clientii pot solicita credite de consum, imobiliare, precum si credite destinate IMM-urilor.
BRD dispune de intreaga gama de servicii de banca la distanta: phone banking - serviciul Vocalis, mobile banking - serviciul Mobilis si internet banking - serviciul BRD-Net.

Vocalis, primul serviciu de phone-banking disponibil pe piata romaneasca incepand din anul 2001, le ofera clientilor, prin telefon, fax sau email, informatii generale referitoare la oferta bancii. Prin intermediul serviciului se pot realiza preacceptari de credite, transferuri intre conturi si se pot plati facturi.

De asemenea, BRD - Groupe Societe Generale a pus la dispozitia clientilor un nou numar de telefon pentru apelarea serviciului Vocalis: *BANCA (*22622), accesibil in retelele de telefonie Orange si Vodafone (tarif normal).

Serviciul Vocalis poate fi accesat si la numarul de telefon 0 800 803 803, apelabil gratuit in reteaua Romtelecom, sau la 021 3026161, de luni pana duminica intre orele 8:00 si 22:00, optiunile de interogare sold si blocare/deblocare card fiind disponibile non-stop.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: