Finansbank ne da credite fara comision de analiza a dosarului

Data publicarii: 05-12-2006
Finansbank ne da creditePana in 20 ianuarie, Finansbank deruleaza o campanie promotionala pentru pachetele de credite de nevoi personale InstantFinans, inclusiv creditul auto. In aceast interval, banca nu percepe comisionul de analiza a dosarului de credit in valoare de 10 RON. Creditul Instant Finans, fara girant si fara ipoteca se acorda in lei si si in EUR, pe o perioada maxima de 10 ani. Suma maxima ce poate fi acordata este de 15.000 EUR.

Conditii de obtinere a creditului

Pentru a avea acces la un astfel de credit, trebuie indeplinite cateva conditii. Consiliera bancii a mentionat obligativitatea de a avea un contract de munca incheiat pe o perioada nedeterminata sau determinata care sa acopere perioada de creditare.

Solicitantul de credit trebuie sa fie angajat de minimum 3 luni la actualul loc de munca, iar in total, este nevoie de o vechime de minimum 1 an de zile in campul muncii. Pentru acordarea imprumutului, banca solicita ca venitul individual sa fie cel minim pe economie. Daca se ia in calcul venitul familiei, atunci pragul minim este de 500 RON.

Ce dobanda si comisioane trebuie sa platim

Creditul InstantFinans se acorda cu o dobanda de 11,9% pentru lei si de 9,9% la EUR. Costurile imprumutului sunt reprezentate de comisionul de acordare de 2% din valoarea acordata. Banca percepe si un comision de administrare de 2%/ an, calculat la valoarea creditului. Comisionul se plateste insa lunar fiind inclus in rata.

La costurile creditului se mai adauga comisionul de gestionare a riscului si asigurarea de viata. Pentru cele doua costuri, banca practica valori diferite, in functie de perioada de contractare a creditului.

Comisionul de rambursare in avans se aplica doar in primii 2 ani de derulare a contractului de credit. Valoarea acestui comision este de 0,5% din suma rambursata in avans.

De ce documente avem nevoie

Pentru acordarea imprumutului, banca solicita ca dosarul de credit sa contina urmatoarele documente: copia Cartii de Munca (primele doua si ultimele doua pagini), adeverinta de salariu si copia dupa buletinul de identitate dupa, cum am fost sfatuiti de consiliera bancii.

Creditul se poate aproba in 2 ore de la depunerea documentatiei complete la sucursala, in functie si de numarul solicitarilor existente la nivelul sucursalei respective.

Ghiseul Bancar

Ultimele stiri pe BankNews.ro: