Piraeus Bank Romania acorda credite si in franci elvetieni

Data publicarii: 05-12-2006
Luna decembrie aduce o mutare importanta pe segmentul creditelor la Piraeus Bank Romania si anume  posibilitatea contractarii de credite ipotecare sau imobiliare precum si credite de nevoi personale cu garantii reale, in franci elvetieni, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Dobanda pentru aceste credite este variabila, nivelul actual de  5.91% fiind calculat in functie de indicele LIBOR la 3 luni.

Valoarea minima a creditului este de 5.000 EUR in echivalent CHF, iar cea maxima este 250.000 EUR echivalent CHF in cazul creditelor ipotecare/imobiliare si 200.000 EUR echivalent CHF in cazul creditului de nevoi personale cu garantie reala. Perioada maxima de rambursare este de 30 de ani atat in cazul creditelor ipotecare/imobiliare acordate pentru cumpararea/construirea unui imobil cat si pentru creditele de nevoi personale cu garantie reala.

"Evolutia stabila din ultimii ani a francului elvetian ne permite aplicarea unei dobanzi inferioare prin compararea cu credite similare acordate in valute traditionale (USD sau EUR), rezultand de aici un beneficiu pentru clientii care aleg de la Piraeus Bank aceasta varianta de creditare" a declarat Catalin Parvu, Director General Retail Banking si Operatiuni.

In incercarea de a fi cat mai aproape de clientii sai, Piraeus Bank Romania le ofera acestora credite extrem de avantajoase, o gama completa de produse si servicii bancare, asigurandu-le in acelasi timp consultanta permanenta. Politica bancii este orientata deopotriva spre segmentul de Retail - persoane fizice si Intreprinderi Mici si Mijlocii, cat si pe segmentul Corporate. Creditele ipotecare si imobiliare, creditele de refinantare si de consum, solutiile de economisire, cardurile VISA debit si credit sau solutiile integrate de finantare a IMM-urilor sunt doar cateva dintre produsele competitive ale bancii.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: