Opt modele intra in finala concursului ''Masina anului 2007 in Romania''

Data publicarii: 05-12-2006
Masina anului: 38 chemati, 8 alesi, 1 castigatorDoua masini germane, doua franceze, si cate una italiana, americana, coreeana si ceha s-au calificat in finala concursului "Masina Anului 2007 in Romania", dupa voturile a 38 de jurnalisti, anunta marti, pagina oficiala de internet a competitiei. Modelele europene domina finala. Cele opt modele calificate in finala sunt: Audi TT, Fiat Grande Punto, Ford S-Max, Hyundai Santa Fe, Opel Corsa, Peugeot 207, Renault Clio III si Skoda Roomster.

Acestea au fost alese de catre un juriu format din 38 de jurnalisti care au avut de selectat dintr-un numar de 40 de modele noi de automobile lansate pe piata in acest an.

Concursul este organizat de Uniunea Ziaristilor si Editorilor Auto din Romania (UZEAR) care a selectat si juriul, fara a conditiona participarea la vot de apartenenta la organizatie.

Juriul isi exprima optiunea prin internet, iar castigatoarea "Masina anului 2007 in Romania" va fi cunoscuta pe data de 12 decembrie. Intre timp, cei 38 de membri ai juriului vor acorda puncte celor opt finaliste stabilite pe 5 decembrie.

Anul trecut, titlul "Masina anului" in Romania a fost acordat modelului Honda Civic.

In Europa, titlul "Masina anului 2007" a revenit luna trecuta modelului Ford S-MAX.

Sursa: NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: