Tarom nu mai vinde bilete cu tarif redus pentru cursele interne

Data publicarii: 05-12-2006
Tarom nu mai vinde bilete cu tarif redus pentru cursele interneUltimele bilete de avion cu tarif redus 50% pentru cursele interne Tarom au fost vandute pe 30 noiembrie dar sunt valabile pana pe 15 decembrie, au declarat, marti, surse din cadrul companiei aeriene. Oferta Tarom privind reducerea la jumatate a pretului biletelor pe rutele interne a fost valabila timp de o luna, respectiv 15 octombrie-15 noiembrie a.c., biletele avand valabilitate pana pe 15 decembrie, au adaugat sursele citate.

Ministrul transporturilor, Radu Berceanu, a anutat la inceputul lunii octombrie ca, incepand cu 15 octombrie, Tarom va reduce la jumatate pretul biletelor pe rutele interne. "Vrem sa facem o verificare practica a faptului ca mai multi pasageri cu bilete ieftine aduc acelasi profit ca pasagerii putini care cumpara bilete scumpe", a justificat atunci Radu Berceanu aceasta initiativa.

La sfarsitul lunii noiembrie, ministrul a spus ca va mentine tarife intermediare (reduse, dar cu mai putin de 50%), pentru cursele care s-au dovedit profitabile in urma acestui experiment. Berceanu a precizat ca veniturile companiei au scazut initial nu doar din cauza reducerii preturilor biletelor, ci si din cauza lipsei de informare a calatorilor, care nu stiau ca pretul biletelor a scazut. "Situatia a revenit rapid la normal, chiar mai repede decat ne-am asteptat", a declarat Berceanu.

Sursa: NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: