Posta Romana a cumparat servicii pentru dezvoltarea retelei sale de comunicatii electronice

Data publicarii: 22-08-2016 | Economie

Compania Nationala Posta Romana SA a achizitionat de la Nextgen Communication SRL servicii de telecomunicatii pentru optimizarea si dezvoltarea retelei sale de comunicatii electronice, potrivit unui anunt publicat pe 20 august in SEAP.

Anunțul implică încheierea unui acord-cadru. În acest sens, Poșta Română a atribuit pe 5 august, printr-o procedură de licitație deschisă, un contract societății Nextgen Communication SRL. Criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.

Valoarea totală finală a contractului este de 10.047.192,21 de lei, fără TVA. Principalele modalități de finanțare sunt reprezentate de surse proprii ale Poștei Române, iar durata contractului este de 36 de luni de la data atribuirii sale.

Conform anunțului, Poșta Română a dorit "să achiziționeze servicii de comunicații, prin intermediul unui sistem integrat propriu de comunicații, care să reducă efortul financiar al companiei și să amortizeze costurile acesteia într-un ritm accelerat".

Obiectivele Poștei Române prin această achiziție sunt: implementarea unei infrastructuri de comunicație omogene și redundante; eficientizarea derulării operațiunilor comerciale în locațiile companiei; îndeplinirea atribuțiilor operative ale tuturor structurilor operaționale care au acces la sistem; implementarea și administrarea eficientă a infrastructurii integrate pentru utilizatorii finali; asigurarea unui nivel maxim de securitate, fiabilitate și disponibilitate a sistemului integrat, se mai arată în anunțul citat.

Sursa: Agerpress