Astra Uniqua asigura in continuare Romavia

Data publicarii: 05-12-2006
Astra Uniqa a inregistrat un profit net de 293.000 euro dupa primele noua luniASTRA UNIQA isi mentine pozitia de asigurator al ROMAVIA, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Compania va furniza pentru client, conform noului contract, servicii de asigurare a aeronavelor si raspunderi din activitati aeronautice. Contractul va fi incheiat pe durata unui an, incepand cu 1 ianuarie 2007. Oferta ASTRA UNIQA a fost declarata castigatoare fata de cea a Omniasig.

In 2006 ASTRA UNIQA si-a crescut portofoliului de clienti si si-a consolidat pozitia de asigurator in sectorul aviatie, unde a obtinut o cota importanta de piata, in prezent valoarea primelor subcrise pentru acest domeniu situandu-se la un nivel de peste 3,5 mil. USD. Pentru anul 2007 compania apreciaza ca tendinta de crestere se va mentine, datorita standardului ridicat al serviciilor pe care ASTRA UNIQA isi propune sa le ofere actualilor si viitorilor clienti.

Printre clientii ASTRA UNIQA din domeniul aviatiei se numara ROMAVIA, ROMAERO, BLUE AIR, AEROPORTUL INTERNATIONAL BUCURESTI - BANEASA "AUREL VLAICU" si AEROCLUBUL ROMANIEI.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: