Promotie: Trei masini Mini Cooper One prin creditul Imediat de la Bancpost

Data publicarii: 06-12-2006
Bancpost a lansat pe 4 decembrie, campania "Creditul Imediat te surprinde din nou" si ofera tuturor clientilor care au contactat "Creditul Imediat" in perioada 1 decembrie 2006 - 28 februarie 2007 posibilitatea de a castiga trei masini Mini Cooper One, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Castigatorii campaniei vor fi desemnati prin trei trageri la sorti diferite care sunt programate pe 10 ianuarie, 9 februarie si 9 martie. La tragerile la sorti vor participa toti clientii Bancpost care au contractat un "Credit Imediat" in perioada 1 decembrie - 31 decembrie, pentru prima tragere la sorti; 1 ianuarie - 31 ianuarie pentru cea de-a doua extragere si 1 februarie - 28 februarie pentru ultima tragere la sorti.

"Creditul Imediat" reprezinta o sursa rapida de bani, care ofera clientilor Bancpost posibilitatea de a primi pana la 10.000 euro sau echivalentul lor in lei, pe o durata de 10 ani, cu un minim de documente necesare.

"Creditul Imediat" este accesibil in doua variante: una standard si una simplificata. Creditul standard presupune depunerea unei documentatii standard, suma maxima acordata in acest caz este de 35.000 RON sau 10.000 euro. In cazul variantei cu documentatie redusa, pentru care se cere doar adeverinta de venit, suma maxima ce se poate acorda este de 18.000 RON sau 5.000 euro.

Prin prezenatarea documentatiei necesare clientii pot obtine creditul chiar in ziua in care au depus actele la una dintre unitatile Bancpost.

Regulamentul oficial al campaniei este disponibil la orice sucursala Bancpost, pe site-ul de internet bancpost.ro sau la Infoline: 0800.110.200.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: