Raiffeisen Bank, singura banca prezenta la ''Luxury Show''

Data publicarii: 11-12-2006
Raiffeisen Bank a fost singura banca prezenta la targul "Luxury Show" care s-a desfasurat in Bucuresti, in perioada 7-10 decembrie, cu marca sa adresata clientilor de top: Raiffeisen Exclusive, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Raiffeisen Exclusive este o marca dezvoltata de Raiffeisen Bank pentru segmentul de persoane fizice cu disponibil in cont de peste 40.000 euro. Lansata in cursul acestui an, Raiffeisen Exclusive consta in oferirea, in anumite locatii ale bancii situate in principalele orase din Romania, a unui spatiu dedicat (Exclusive corner) si a unui bancher personal care poate oferi rapid si eficient, consultanta si produse/pachete personalizate.

Raiffeisen Exclusive ofera clientilor sai produse de economisire si investitii, in functie de suma disponibila si de apetitul de risc al fiecarei persoane. Plasamentele preferate de clienti in acest moment sunt depozitele bancare clasice.

Alte produse din ce in ce mai solicitate sunt depozitele structurate, oferite de Divizia Trezorerie a Raiffeisen Bank, oportunitati de plasament pe termen scurt cu un grad de risc mai ridicat si cu randamente mai mari decat depozitele clasice.

Dezvoltarea pietelor de capital face ca evolutia segmentului de private banking in Romania sa fie foarte dinamica, iar apetitul de risc al clientilor sa fie in crestere. Din acest motiv, in ultima vreme, clientii iau in considerare si alternative de investitii mai sofisticate, precum actiunile si obligatiunile cotate pe piata de capital si tranzactionate prin intermediul Raiffeisen Capital&Investment sau fondurile de investitii administrate de  Raiffeisen Asset Management.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: