Comisia Europeana ne intampina cu o turta dulce gigant

Data publicarii: 14-12-2006
Comisia Europeana ne intampinaComisia Europeana va intampina Romania si Bulgaria cu o harta-gigant din turta dulce. Cu ocazia reuniunii de iarna a Consiliului European, de pe 14 si 15 decembrie, la Bruxelles, premierul Tariceanu va participa si la "Gingerbread Event", eveniment organizat de Comisia Europeana in semn de bun venit in Uniunea Europeana pentru Romania si Bulgaria. In cadrul evenimentului, va fi expusa cea mai mare harta a Uniunii Europene construita vreodata din turta dulce.

La "Gingerbread Event" vor participa si presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barosso, si comisarul european pentru Extindere, Olli Rehn. Evenimentul se va desfasura in Bruxelles, in piata bisericii Sfanta Madeleine.Reprezentantii Comisiei Europene vor dezveli harta gigantica din turta dulce, la care oficialii din cele doua noi state membre vor adauga formele geometrice din turta dulce ale Romaniei si Bulgariei, pentru a completa harta UE. Harta gigantica de turta dulce a Uniunii Europene, cuprinzand si Romania, si Bulgaria, va fi apoi taiata si impartita participantilor la "Ginverbread Event".

La "Ginverbread Event" oamenii isi vor da mainile in ceea ce doreste sa devina cel mai mare lant uman din Europa. Lantul uman este organizat de Comisia Europeana impreuna cu Music Television (MTV). El va fi inceput in piata bisericii Sfanta Madeleine din Bruxelles si va continua virtual, pe Internet. La locul evenimentului din Bruxelles, MTV va prezenta pe un ecran evolutia lantului uman. Trupele SISTEM, din Romania, si TE, din Bulgaria, vor concerta pe cele doua scene plasate in jurul pietei bisericii Sfanta Madeleine.

Gandul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: