''Cadoul'' Cosmote: minute imposibil de consumat

Data publicarii: 15-12-2006
Cadou de la Cosmote: un milion de minute gratuite in fiecare an in orice reteaLa numai o saptamana de la aniversarea primului sau an pe piata romaneasca, Cosmote Romania a ajuns la un milion de clienti. Pentru a sarbatori aceasta performanta, clientul numarul "un  milion" a primit un dar de la Cosmote Romania: un milion de minute gratuite in fiecare an, pentru apeluri nationale in orice retea si convorbiri roaming, dar si un telefon de ultima generatie.

In aceste conditii, clientul "un milion" se poate considera norocos pentru ca de acum incolo nu va mai plati niciodata pentru apelurile  efectuate. In plus, chiar daca va dori sa foloseasca toate minutele oferite de Cosmote acest lucru nu va fi posibil, intrucat un an are doar 525.500 de minute, in vreme ce darul companiei de telefonie mobila este de aproape de doua ori "mai mare".

Cosmote, operatorul roman de telecomunicatii mobile, membru a grupului elen, si-a relansat activitatea in decembrie 2005.

Orange Romania avea, la 30 septembrie, 7,49 milioane clienti, Vodafone 7,15 milioane clienti, in vreme ce Telemobil, operatorul marcii Zapp, avea doar 470.000 de abonati.
 
Banii Nostri

Ultimele stiri pe BankNews.ro: