Privatizarea Electroputere Craiova se va realiza prin vanzarea de actiuni

Data publicarii: 16-12-2006
Presedintele AVAS, Teodor Atanasiu, in cursul vizitei efectuate vineri, 15 decembrie 2006, la S.C. Electroputere S.A. Craiova, in urma discutiilor pe care le-a avut  cu conducerea societatii si cu liderii de sindicat, a anuntat schimbarea viziunii privind procesul de trecere in proprietate privata a uzinei doljene, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Presedintele AVAS a declarat ca renunta la propunerea privind vanzarea S.C. Electroputere S.A, pe un euro.

Trecerea in proprietate privata a S.C. Electroputere S.A. se va face prin vanzarea pachetului de actiuni. Ponderea in oferta o vor avea  investitiile tehnologice, de mediu si de capital de lucru. Vor conta foarte mult investitiile din primul an, pentru ca societatea are nevoie de reorganizare tehnologica. Electroputere este o societate care prezinta avantajul marcii si a pietei de desfacere, in sensul ca in momentul actual cererea pe piata este mai mare decat productia.

Presedintele AVAS i-a asigurat pe salariati ca vor beneficia de protectie sociala, Electroputere  fiind una dintre societatile cuprinse in anexa la actul normativ care va inlocui Ordonanta 8, a carei aplicabilitate expira la 31 ianuarie 2007.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: